Nađite nas

Kamp Lupis možete naći ukoliko dolazite iz smjera Splita, ili iz smjera Dubrovnika. U oba slučaja na Jadranskoj magistrali skrenete na poluotok Pelješac i vozite u smjeru Orebića. U Orebiću nastavite ravno do posljednjeg mjesta – Lovišta.

Ukoliko dolazite iz smjera Splita, možete doći autocestom A1 ili Jadranskom magistralom do Ploča, gdje se možete ukrcati na trajekt Ploče – Trpanj. Nakon jednosatne vožnje, stići ćete u Trpanj, odakle vozite u smjeru Orebića i zatim u smjeru Lovišta otprilike sat vremena. Na taj način moći ćete se malo odmoriti od vožnje, popiti kavu na trajektu, uživati u vožnji morem te izbjeći prelazak državne granice sa BiH.

Ipak, ukoliko uživate u vožnji i otkrivanju novih krajeva možete nastaviti nakon izlaza s autoceste A1 u Pločama, Jadranskom magistralom u smjeru Dubrovnika, te nakon prelaska državne granice sa BiH, skrenuti na poluotok Pelješac. Na taj način ćete proći čitav poluotok i već u startu Vašeg godišnjeg odmora doživjeti bogatstvo njegove raznolikosti. U tom slučaju preporučujemo pauzu za ručak u Stonu gdje možete uživati u brojnim morskim specijalitetima, od kojih neki imaju izuzetna afrodizijačka svojstva!

Lovište 68
20269 Lovište
Hrvatska