Popusti i posebne ponudbe

Kampirajte s leptirima

Doživite proljeće u prirodi koja se budi. Neka Vas ogriju tople zrake mladog proljetnog sunca. Ožujak i travanj su mjeseci kada sve u Lovištu oživi. Cvijeće procvjeta. Ptice cvrkuću. Trava se zeleni. More se polako grije i tijekom travnja i svibnja bude između 18 – 20 st. C. S drveća još možete ubrati naranče i mandarine, i naravno tokom gotovo cijele godine prisutne limune, a dok promatrate čaroliju proljeća društvo Vam prave šareni leptiri čijem se plesu možete diviti. Uhvatite ovaj savršeni trenutak i budite dio predstave koju priroda izvodi svake godine za vas. Iskoristite pogodnost pristupačne cijene i priuštite si povoljan odmor u okrilju prirode! Ponuda vrijedi od 01.01. do 30.06., te od 15.09. do 31.12.
Dobrodošli!

Obiteljska pustolovina

Ukoliko ste odlučili provesti nekoliko dana u prirodi zajedno s Vašim najdražima daleko od svih stvari koje bi Vas mogle ometati, Lovište je pravi izbor za Vas. Sigurno mjesto s vrlo malo prometa i bez buke. Srdačni i pristupačni stanovnici. Kvalitetan kamp sa svom potrebnom infrastrukturom. Idealno za vožnju biciklom, duge šetnje, brčkanje u moru, gradnju dvorca u pijesku, skupljanje školjki i brojanje zvijezda… Upustite se u avanturu i doživite ljepotu Mediterana!

Druženje s prijateljima

Kampiranje je uvijek prilika za upoznavanje novih simpatičnih ljudi. Ovdje se možete opustiti. Zamislite ugodno druženje uz čašu Pelješkog vina. To je prilika za razmjenu iskustava koje ste doživjeli kampirajući po svijetu. Razmijenite Vaše dogodovštine. Uživajte u druženju i smijehu!

Mediteranski stil života

Ako imate više vremena i želite iskusiti ljepotu života u šarmantnom mediteranskom mjestu u kojem je, priroda čarobna, klima blaga, a ljudi ležerni, izaberite Lovište. Uvala u koju su se mnogi zaljubili te je smatraju svojim drugim domom. 

Garancija sunčanog vremena

Lovište Vas dočekuje s više od 3000 sunčanih sati godišnje, odnosno otprilike 250 sunčanih dana godišnje. To je najsunčanije područje u Hrvatskoj. Iako je vjerojatnost da kiša ispuni Vaše dane provedene ovdje vrlo mala, ukoliko se to ipak dogodi, u razdoblju od 01.11. do 15.05. te nakon 15.10., obračunat ćemo Vam dodatnih 20 % popusta na cijenu koju plaćate za svaki dan kada je kiša padala dulje od 8 sati u vremenu od 08 ujutro do 19 h navečer. Nadamo se da će Vam to ublažiti tmurne dane, a možda ćete lakše uživati u dražima koje i kiša itekako ima. Dobrodošli!