drugfont

Opći uvjeti poslovanja

REZERVACIJA, NAČIN PLAĆANJA I OPĆA PRAVILA

Upiti i rezervacije prihvaćaju se preko naših web stranica ili osobno na recepciji našeg kampa. Rezervacijom kapaciteta preko ovih web stranica, korisnik izjavljuje da prihvaća ove Opće uvjete korištenja usluga u cijelosti. Sve navedeno u daljnjem tekstu na taj način postaje obvezujuće kako za korisnika usluge tako i za Kamp Lupis.

Prilikom rezerviranja kapaciteta korisnik usluge je obvezan pružiti sve tražene podatke. Da bi se rezervacija smatrala valjanom korisnik usluge mora garantirati rezervaciju uplatom akontacije.

Plaćanje se obavlja po dolasku na recepciji, kreditnom karticom ili gotovinom, ili uplatom na poslovni bankovni račun.

Vaši osobni podaci, u potpunosti su zaštićeni.

Sve rezervacije se smatraju važećima tek po uplati akontacije.

Akontacija se u potpunosti odbija od iznosa zaključnog računa prema izvršenoj rezervaciji.

Popusti se ne zbrajaju.

BORAVIŠNA PRISTOJBA

Sukladno propisima koji reguliraju plaćanje boravišne pristojbe, korisnik usluge je obvezan platiti boravišnu pristojbu prilikom plaćanja smještaja u kampu.

CIJENE USLUGA

Cijena usluge predstavlja iznos po osobi/danu kako je istaknuto u cjeniku usluga. Dodatne usluge nisu uključene u cijenu i korisnik ih dodatno plaća. Kamp Lupis pridržava pravo izmjene cijena usluga u svako vrijeme. Korisnicima koji su uplatili depozit ili pružili prihvatljivu garanciju rezervacije, Kamp Lupis jamči cijene koje su bile na snazi kada je rezervacija napravljena. Za boravke bez izvršene rezervacije vrijede cijene i uvjeti po važećem cjeniku.

KATEGORIZACIJA I OPIS USLUGA

Objekt i smještajne jedinice u sklopu Kampa Lupis su kategorizirane od strane ovlaštenih tijela Ministarstva turizma RH sukladno važećim zakonskim propisima.

PRAVO KAMPA LUPIS NA IZMJENE I OTKAZ REZERVACIJE

Kamp Lupis pridržava pravo u svakom trenutku izmijeniti rezervaciju ili način pružanja usluga, ako se pojave okolnosti koje su izvan naše kontrole, koje se ne mogu predvidjeti, izbjeći ili odgoditi. Potvrđena smještajna jedinica se može zamijeniti smještajnom jedinicom iste ili više kategorije uz zadržavanje iste cijene koja je bila važeća u vrijeme potvrde rezervacije te pravovremeno informiranje gosta o promjeni. U slučajevima kada zamjenski smještaj nije moguće pronaći, a rezervacija je plaćena unaprijed, Kamp Lupis zadržava pravo otkazati rezervaciju, te izvršiti povrat cjelokupno uplaćenog iznosa.

PRAVO GOSTA NA IZMJENE I OTKAZ REZERVACIJE

U slučaju da gost želi promijeniti ili otkazati rezervaciju učinjenu prema njegovom zahtjevu mora to učiniti pismeno e-mailom.

Primjenjuju se dolje navedeni uvjeti otkaza rezervacije.

U slučaju otkaza plaća se obeštećenje u skladu s navedenim uvjetima poslovanja:

  • U slučaju otkaza 91 ili više dana prije početka rezerviranog termina, zadržavamo 15 % akontacije.
  • U slučaju otkaza 90 do 61 dana prije početka rezerviranog termina, zadržavamo 50 % akontacije.
  • U slučaju otkaza 60 do 31 dana prije početka rezerviranog termina, zadržavamo 75 % akontacije.
  • U slučaju otkaza 30 ili manje dana prije početka rezerviranog termina, zadržavamo 90 % akontacije.
  • U slučaju otkaza na dan dolaska zadržavamao 100 % akontacije.
  • Akontacija iznosi 30 % iznosa rezerviranog boravka.
  • Nedolazak gosta, prijevremeni odlazak ili skraćenje boravka naplaćuju se u 100% iznosu cijene cijelog boravka. Nema mogućnosti povrata novca.
  • U vrlo ekstremnim uvjetima, kao što je Corona kriza 2020., zadržavamo pravo na odstupanje od uvjeta.

Na početku pandemije 2020. i 2021. nudili smo besplatne otkaze i mogućnost da se akontacija u potpunosti iskoristi pri sljedećem posjetu. Uvjeti putovanja i situacija s koronom u međuvremenu su se promijenili, i sada vrijede redovni uvjeti.

OBAVEZE KAMPA LUPIS PREMA KORISNIKU USLUGE

Obveza Kampa Lupis je stalna briga o kvaliteti pružene usluge, sukladno zakonskim propisima, pravilima struke, te općeprihvaćenim uzancama i običajima u turističkougostiteljskoj djelatnosti. Kamp će nastojati preuzete obveze ispunjavati u cijelosti osim ako dođe do okolnosti koje su izvan naše kontrole.

OBAVEZE KORISNIKA USLUGE

Korisnik usluge je obvezan pribaviti i posjedovati svu osobnu dokumentaciju, potrebnu prilikom dolaska i odlaska iz smještajnih jedinica Kampa Lupis. Korisnik usluge je dužan pridržavati se kućnog reda koji je propisan od strane Kampa Lupis.

PRAVO NA PRIGOVOR

Ako su usluge iz ponude nekvalitetno izvršene, gost može uložiti pismeni prigovor. Svaki gost ima pravo prigovora zbog neizvršene uplaćene usluge. Svaki gost – nosilac potvrđene rezervacije, prigovor podnosi zasebno. Gost je dužan surađivati s osobljem Kampa Lupis u dobroj namjeri da se otklone uzroci prigovora.

Postupak u svezi s prigovorom:

Gost je dužan odmah na recepciji reklamirati neodgovarajuću uslugu ili o tome obavijestiti Kamp Lupis , na e-mail: marija@camplupis.tcloud.hr , ili poštom na adresu : Lovište 68, 20269 Lovište.

Kamp Lupis će pisanim putem potvrditi njegov primitak te odgovoriti na prigovor u roku od 15 dana od dana podnošenja prigovora.

SUDSKA NADLEŽNOST

Svi sporovi ili nesuglasice rješavat će se dogovorno na način prihvatljiv za obje strane, a ukoliko se ne može doći do rješenja, prihvaća se arbitraža mjesno nadležnog suda.

ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

Podaci pokriveni sustavom politike privatnosti

Podatke koje tražimo od gostiju i koji su zaštićeni su: ime i prezime, adresa, adresa e-pošte, broj telefona i/ili mobitela, sredstva plaćanja, računi te ostali podaci koje navedete, a napomenete da želite da ostanu tajni.

U svako se doba možete odjaviti s naše mailing liste izričitom izjavom, nakon čega se Kamp Lupis neće koristiti vašim podacima u svrhu promocije

Svrha dobivenih podataka

Svi podaci koji se dobiju od gosta služe isključivo za što učinkovitiji odgovora na upit gosta, osiguranja pružanja tražene usluge, promociju naših usluga (newsletter), naše interne statističke obrade podataka, mogućnosti slanja publikacija, brošura i drugih promidžbenih materijala.

Kamp Lupis jamči da će se prikupljenim podacima koristiti samo u navedene svrhe. Ustupanjem svojih osobnih podataka kroz sve oblike komunikacije dajete svoju izričitu suglasnost da vam se Kamp Lupis može obratiti u navedene svrhe. U slučaju da ne želite da Kamp Lupis kontaktira s Vama, dužni ste o tome izričito pisanim putem izvijestiti Kamp Lupis.

Vrijeme trajanja politike privatnosti

U trenutku kada dostavite svoje podatke pristajete na to da s Vama kontaktiramo i ulazite na našu mailing listu. Trenutak ulaska predstavlja Vaš pristanak na kontakt.

Sadržaj politike privatnosti

Vašu adresu e-pošte i ostale podatke ne prodajemo, ne iznajmljujemo niti stavljamo trećim pravnim i fizičkim osobama na raspolaganje bez vašeg pristanka, jer je to protivno našoj politici o privatnosti. Kamp Lupis ne odgovara za slučajnu pogrešku ili pogrešku zbog više sile, ili drugih objektivnih okolnosti kojima se uzrokuje slučajno kršenje zajamčene zaštite vaših podataka, ali jamči da će pogreška biti otklonjena, ako je to moguće, čim prije.

Kolačići i internetske tehnologije

Kao što je slučaj i s mnogim drugim portalima, i naš se može koristiti „kolačićima“ i drugim tehnologijama koje nam olakšavaju isporučivanje sadržaja ovisno o vašim područjima interesa, obrađivanje rezervacija ili zahtjeva, i/ili analiziranje karakteristika vaših posjeta. Kolačići se sami po sebi ne mogu upotrebljavati za otkrivanje vašeg osobnog identiteta. Kad pristupate našim web-stranicama, ova informacija našim poslužiteljima identificira svojstva vašeg pretraživača, ali ne i Vas. Želite li u bilo kojem trenutku izbrisati ili onemogućiti kolačiće na svojem računalu, možete ažurirati postavke svojeg internetskog pretraživača.

Zaštita osobnih podataka djece

Kamp Lupis ne želi i nema namjeru prikupljati osobne podatke osoba mlađih od 14 godina, neće ih ni na koji način rabiti niti će ih odati trećima. Osobni podaci djeteta i roditelja brišu se iz naše baze podataka ako roditelji to od nas zatraže.

Promjena podataka

U svakom nam se trenutku možete obratiti radi pregleda svojih osobnih podataka, kao i radi ažuriranja, ispravka ili brisanja podataka. Do tog se trenutka u navedene svrhe koristimo vašim starim podacima.