Na krilima vjetra

Ukoliko ste zaljubljenik u prirodu i volite Vaš odmor provesti aktivno, Lovište i Pelješac su pravi izbor za Vas! Samo Lovište nudi Vam svakodnevne lagane šetnje ili vožnju bicikla na 3 km dugačkoj stazi uz more gdje možete uživati u mirisu mora i mediteranskog raslinja dok Vam sunce i more miluju lice. Idealno za zrelije ljude i malu djecu, ali i sve koji vole okus i miris Mediterana.

Ukoliko volite veće izazove oduševit će Vas brojni zahtjevniji putevi kojima možete pješačiti, voziti bicikl, planinariti i uživati u neponovljivim krajolicima poluotoka Pelješca. Doživite pogled iz Božje perspektive s vrha sv. Ilije – najvišeg vrha na poluotoku Pelješcu.

Uživajte i u morskim sportovima! Vlasnike čamaca oduševit će 35 km dugačka obala rta Lovište bogata zaljevima od kojih su mnogi dostupni samo morem. Upoznajte tajne mora kroz ronjenje ili snorkling. Spretniji se mogu okušati u surfanju i kitingu Pelješkim kanalom koji je zbog svojih jakih vjetrova jedno od najpoznatijih mjesta na svijetu za te sportove. Nakon adrenalinskog dana pronađite zaklon i odmor u udobnoj oazi Kampa Lupis u Lovištu!